Hero Lion Image.jpg

Meyer Beheer kijkt naar de toekomst met een nieuwe naam en huisstijl

De afgelopen 35 jaar is Meyer Beheer een begrip geworden in de horeca. Vanaf de eerste kroeg in hartje Breda is Meyer Beheer gegroeid naar een bedrijf met landelijke dekking waarvan er inmiddels 65 restaurants, (grand)cafés, diverse fastfood merken en hotel locaties in het portfolio te vinden zijn.

Voortbouwend op dit mooie portfolio, presenteert Meyer Beheer met trots het nieuwe naam “MEYER HORECA GROEP”. Daarnaast is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld die naadloos aansluit bij deze naam en het bedrijf.

De nieuwe naam doet meer recht aan de kernactiviteit waar we voor staan. “Het was tijd voor een opfrisbeurt. De nieuwe uitstraling en naam matchen weer aan de trots die we voor de organisatie voelen”, aldus Laurens Meyer.

In het nieuwe logo hebben we een dubbele betekenis gevonden voor de “Y” die centraal staat in MEYER. Het is een glas en bovendien de onderkant van de neus van een leeuw. Die leeuw is al jaren het boegbeeld van Meyer en staat voor kracht en winnaarsmentaliteit. Een mentaliteit die nog steeds bij Meyer past.
 

Meyer Horeca Groep

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Horeca Groep 
Horeca Exploitatie 

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

*
*
*