Nieuws.jpg

Laurens Meijer lanceert eigen 'werken bij' website: Baas in de Horeca

Meyer Beheer – de overkoepelende paraplu van de horecabedrijven van Laurens Meijer – komt met een nieuwe website om horecapersoneel te vinden.

Veel horecabedrijven hebben momenteel moeite om goede medewerkers aan te trekken. Meyer Beheer speelt in op de krapte van de arbeidsmarkt met de lancering van haar nieuwe website Baas in de Horeca.

Deze website bundelt alle vacatures van de verschillende horecabedrijven die vallen onder Meyer Beheer op één overzichtelijke locatie. In eerste instantie zijn hier de vacatures van de zogenaamde ‘eigen exploitaties’ van Meyer Beheer te vinden, maar in een later stadium ook die van alle verpachte horecabedrijven door heel Nederland.

Alle medewerkers die voor de bedrijven van Meyer Beheer werken kennen twee gemeenschappelijke kenmerken: Passie en Trots. Iedereen kan op zijn of haar vakgebied baas zijn of baas worden. Binnen alle bedrijven ligt er een enorme focus op ontwikkeling en doorstroming van talent.

PERSONEEL

Meer kennis opdoen

Door middel van talent-development, e-learning en op maat gemaakte leerpaden kan een ieder zich tot Baas in zijn of haar vakgebied ontwikkelen, zo luidt de filosofie van het bedrijf.

Op het blog gedeelte zijn inspirerende, leuke en grappige verhalen te lezen van medewerkers die meer vertellen over hun functie en het werken binnen hun bedrijf. Op Baas in de Horeca draait het vooral om ‘beleving’;

Meyer Beheer is niet alleen op zoek naar een medewerker bediening of een chef-kok, maar vooral naar die echte ‘baas achter de bar’ en naar de ‘baas in de keuken’. Kortom; naar de persoon die ‘baas’ is in de horeca.

ONDER MEYER BEHEER VALLEN:

Corenmaet – Breda

Kahuna – Breda

Centraal – Eindhoven

Moeke – diverse locaties

Hart van Breda – Breda

Luden – Amsterdam en Utrecht

Hans en Grietje – Deventer

Café de Bruine Pij – Breda

Café Restaurant Central – Venlo

Sam Sam – Breda

Havana – Den Haag en Capelle a/d IJssel

Boerke Verschuren – Breda

The Butler – Etten-Leur

Locomotief – Venlo

Florin – Utrecht

Café Bruxelles – Breda

Café Vulling – Breda

Belgisch Bier Café Belvedere – Delft

Fiddler – Den Haag

Belgisch Bier Café Boudewijn – Rotterdam

Fernanda – Breda

Zeezicht – Breda

De drie Gezusters – Groningen

Grand Hotel de Doelen – Breda

Café Hoppe – Groningen

Sportcafé De Groote Griet – Groningen

Het oude Politiebureau – Ede

Tres Tapas – Tiel

3 Zussen – Tiel

Meijer is daarnaast master franchiser van Burger King Nederland.

WIE IS LAURENS MEIJER?

Laurens Meijer groeit op in Leeuwarden, als kind van een machinebankwerker en een huisvrouw. Na de middelbare school gaat hij werken als kelner op de boot naar Vlieland en in cafés in Leeuwarden.

De jonge Meijer is een fanatieke windsurfer. Begin jaren tachtig importeert hij windsurf-spullen en laat een eigen merk surfplank bouwen. Hij verhuist naar Breda en verkoopt zijn windsurfhandel. Met de opbrengst koopt hij, samen met zijn broer Gerrit, zijn eerste cafés. Meijer is dan 26.

Begin jaren negentig koopt hij een grote Bredase disco, de Graanbeurs. In de jaren daarna groeit Meijer uit tot een van de grootste Nederlandse verpachters.

In maart 2017 koopt hij op de Grote Markt in Groningen het iconische Drie Gezusters. Anno 2018 vallen onder zijn bedrijf Meyer Beheer zo’n veertig horecabedrijven, met een omzet van een kleine 50 miljoen. Daarvan is driekwart verpacht.

Meyer houdt van snelle sporten. Zijn hobby’s zijn rally rijden, autoracen en paragliden. Meijer maakt onderdeel uit van de hoofdjury van de Cafe Top 100.

Eerste publicatie door Nathalie Bluiminck op 15 nov 2018

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...