Nieuws.jpg

Moeke Ede gaat half november open

Meyer Beheer is gestart met de verbouwing van het monumentale pand aan de Breelaan. De deuren van restaurant ‘Het Oude Politiebureau’ zijn al even gesloten, maar inmiddels is de verbouwing begonnen. ,,Met oog voor detail van de monumentale elementen van het pand wordt het restaurant verbouwt naar een eigentijds grand-café”, schrijft Meyer Beheer. In het weekend van 14 november moeten de deuren open gaan als Moeke Ede.

Moeke Ede moet de ‘nieuwe huiskamer van Ede’ worden; een laagdrempelig grand-café waar iedereen, op ieder moment van de dag welkom is voor de koffie, lunch, diner of een goed gesprek. ,,Moeke wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt. Voor Moeke zijn kwaliteit en sfeer heel belangrijk. Of je nou komt met je familie, een zakenrelatie of met je vrienden, bij Moeke kan alles.”

Moeke Ede wordt de negende Moeke vestiging onder de vlag van Meyer Beheer. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. In het voorjaar van dit jaar hebben Moeke Scheveningen, Moeke Nijmegen hun deuren geopend en heeft ook Nijmegen sinds augustus een eigen Moeke. ,,En Moeke is nog lang niet uitgegroeid.”

Bron: Edestad.nl

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur