Bellevue_tiel_opening-web-53_JPG.jpg

Meyer Horeca Groep

Horeca exploitatie & vastgoed

 

Meyer Horeca Groep is een onderneming die zich al meer dan 35 jaar succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven en vastgoed door heel Nederland. Door een actief acquisitie beleid en het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaformules is Meyer Horeca Groep, met haar meer dan 2.500 gemotiveerde medewerkers, de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de horeca.

Alle bedrijven binnen Meyer Horeca Groep hebben hun eigen identiteit. Toch zijn al deze bedrijven herkenbaar aan hun uitstraling, gastgerichtheid, veiligheid en continuïteit. Maar vooral ook aan de kwaliteit van onze medewerkers die de juiste vakkennis en passie hebben om iedere gast een plezierige beleving te geven.

RijkinBeeld-7445.jpg
Image 2.jpg

Duurzaamheid

Maatschappelijk ondernemen

Meyer Horeca Groep is zich bewust van haar positie in de maatschappij en de rol die haar pacht- en eigen beheer zaken vervullen in de desbetreffende lokale omgeving en economie. Als familiebedrijf bestaat Meyer Horeca Groep al ruim 30 jaar, verantwoord ondernemen en fatsoenlijk zakendoen zit daarmee inmiddels bewezen in de genen. Het MVO beleid van Meyer Horeca Groep laat zich uitsplitsen in de drie dimensies, people, planet, profit en kent de navolgende focuspunten per dimensie:

People:
Meyer Horeca Groep is een belangrijke werkgever via directe dan wel indirecte weg. Gastbeleving en fatsoenlijke omgang met collega’s staan hoog in het vaandel. Training op gastvrijheid vertaalt zich natuurlijk ook naar de omgang met elkaar. Behandel gasten zoals je zelf ook behandeld zou willen worden. In zijn algemeenheid wordt de employability van alle medewerkers goed gemonitord en wordt training en opleiding waar mogelijk gefaciliteerd. Hiertoe wordt fors geïnvesteerd in ontwikkeling van medewerkers middels onder meer e-learning en fysieke trainingen. Voor werving en selectie-doeleinden en profilering van Meyer Horeca Groep als grote werkgever is de site Baasindehoreca.nl inmiddels volwassen geworden. Voorts wordt er naar gestreefd om middels bijvoorbeeld het zijn van leer werkbedrijf te investeren in ontwikkeling en stimulering van jonge mensen.

Basic edit-19.jpg
m65.jpg

Planet:
In samenwerking met leveranciers wordt bekeken naar verpakkingsmateriaal of de hoeveelheid afval gereduceerd kan worden, enerzijds vanwege een milieu motief en anderzijds vanuit een kosten motief, immers het afval moet ook weer afgevoerd worden.

Bij de assortimentsbepaling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met duurzame ingrediënten. Daarnaast wordt standaard een suikervrij of suiker gereduceerd aanbod opgenomen in de menukaarten. Ook vegetarische/veganistische menu items krijgen een steeds prominentere plek.

Qua energieleverantie is bewust de keuze gemaakt voor een groene leverancier. Voorts wordt bij de inrichting van een zaak/keuken er op gelet dat apparatuur energievriendelijk zijn en wordt waar mogelijk gas vervangen door inductie koken.

Profit:
Fatsoenlijk zakendoen en lange termijn gericht ondernemen is een belangrijke pijler van het familiebedrijf. Profit wordt gezien als een resultante van een beleid dat zich richt op kwaliteit en gastbeleving. Een goed resultaat is nodig om investeringen in de toekomst en groei te faciliteren.

Meyer Horeca Groep

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Horeca Groep
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

*
*
*