Nieuws.jpg

Café de Galerie wint hoofdprijs Café de Locomotief was de andere grote winnaar van de avond

Tijdens de uitreiking van de eerste Venlose Horeca Awards in Scala heeft café de Galerie de award gewonnen voor populairste uitgaansgelegenheid van 2015.

De Galerie kreeg de meeste stemmen van het Venlose uitgaanspubliek. Ruim 4700 stemmen werden de afgelopen weken uitgebracht. Er kon gestemd worden op 10 categorieën. De Galerie won ook de award voor het tofste themafeest van 2015. Tijdens het Zomerparkfeest organiseerde het café de populaire shotjesbar.

Café de Locomotief was de andere grote winnaar van de avond. Het café won maar liefst 3 awards: voor lekkerste barman (Lars Curvers), lekkerste barvrouw (Jessi Mevissen) en opkomend horecatalent (Nikolai Maitimu).

Het Zomerparkfeest won de award voor het beste evenement van 2015 op de voet gevolgd door Stereo Sunday. Voorzitter Rom van Strijp van het parkfeest droeg de award op aan Venlo als evenementenstad. De award voor irritantste ananas ging naar Mike Teixeira van John Doe. Deze award is bedoeld voor die horecamedewerker die soms de grenzen opzoekt en wel eens overheen gaat. Onderstaand de winnaars van alle awards.

Opkomend horecatalent: Nikolai Maitimu – Locomotief, Beste horecatijger: Vera Smits – In den Dorstigen Haen, Lekkerste barman: Lars Curvers – Locomotief, Lekkerste barvrouw: Jessi Mevissen – Locomotief, Irritantste ananas: Mike Teixeira – John Doe, Beste terras: Central, Gezelligste borrelcafé: de Klep, Tofste themafeest: Shotjesbar ZPF – de Galerie, Beste evenement: Zomerparkfeest, Populairste uitgaansgelegenheid: de Galerie

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur