Nieuws.jpg

De drie gezusters gaat voor goud en wint de Groningse diversiteitsprijs 2019

Deze week werd bekend gemaakt wie de Groningse Diversiteitsprijs 2019 heeft gewonnen. Het werd een gedeelde eerste plek: zowel De Drie Gezusters als De Verbinding mochten de cheque van 2500 euro in ontvangst nemen.

Wethouder Glimina Chakor heeft de prijs uitgereikt aan Grandcafé De Drie Gezusters en constructiebedrijf De Verbinding. Deze twee ondernemingen zijn gekozen omdat zij ‘via hun producten en dienstverlening laten zien wat de meerwaarde van diversiteit is.’ Restaurant De Groene Stoel viel in de prijzen met een tweede plaats.

DOEL

Dat is het doel van de prijs: hiermee wil Groningen de kracht van diversiteit zichtbaar maken en werkgevers belonen die werk maken van diversiteit en inclusie. De prijs roept op om aandacht te besteden aan alle aspecten van diversiteit zoals leeftijd, geslacht, beperking, seksuele voorkeur en culturele achtergrond.

 

DIVERSITEITSPRIJS 2019

De diversiteitsprijs bestaat uit het diversiteitsbeeld en een geldbedrag van € 2500,-, waarmee de winnende organisatie een relevante workshop kan aanbieden aan het personeel. Ook mag de organisatie een jaar lang het diversiteitslogo gebruiken op alle communicatie-uitingen.

Bron: Groningen In de buurt

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur