Nieuws.jpg

Drie gezusters grijpt lockdown aan voor enorme opknapbeurt:

'De glans is weer terug'

Het vaste personeel van De Drie Gezusters heeft de afgelopen maanden geen drankje geserveerd, maar ze hebben de mouwen wel flink opgestroopt. De tweede lockdown hebben ze aangegrepen voor een flinke opknapbeurt van het historische pand. “De glans is weer terug”, zegt assistent-bedrijfsleider Sander Hoekstra.

“We hebben besloten om tijdens de lockdown niet stil te zitten”, zegt Hoekstra. “We hebben geprobeerd om hierbinnen alles weer in ere te herstellen. Terug naar hoe het vroeger was, maar wel ook in combinatie met de nieuwste technische snufjes.”

Binnen zijn veel van de wanden geverfd. Ook zijn de wanden zo behandeld, dat het eruit ziet als vroeger. Hoekstra: “De grote projecten zijn nu wel klaar. We gaan er vanuit dat we straks ook weer open mogen.”

“Normaal gesproken heb je daar geen tijd voor”, zo vervolgt hij. “Dit is een historisch pand en dat vergt veel onderhoud. Veel van de plannen lagen al op tafel, maar het waren vijf- of zelfs tienjarenplannen. We hebben deze tijd benut om een flinke inhaalslag te maken en veel van die plannen naar voren te halen. Daarbij werd veel van het eigen personeel ingezet.”

Volgens Hoekstra is de grote opknapbeurt geslaagd. “Het karakter is terug in de zaak. De glans is er weer. We kunnen niet wachten om open te gaan!”

Bekijk het hele interview van Sander hier.

Bron: Groninger Ondernemers Courant

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur