Nieuws.jpg

Grand café 3 zussen Tiel sluit per 15 maart 2021 om plaats te maken voor een nieuw concept

De afgelopen jaren heeft Grand Café 3 Zussen Tiel met veel plezier haar gasten mogen ontvangen aan de Ophemertsedijk. Met een Bar & Lounge gedeelte en een restaurant met een ruim terras uitkijkend op de Waal heeft de 3 Zussen een bevorderde positie gehad in het uitgaansleven van Tiel.

Echter heeft de eigenaar – Meyer Beheer – grote ambities en groeiplannen voor de zaak die niet meer passen bij het huidige concept. Tijdens de horeca lockdown is er veel tijd en energie gestoken om een nieuw concept te ontwikkelen en deze uit te werken tot een concreet plan.

“In die zin heeft deze ellendige lockdown zijn voordelen gehad – we gaan nu niet meer open als 3 Zussen maar komen terug met een tof nieuw concept wat veel beter past bij ons team, bij het prachtige pand en bij Tiel zelf” aldus Elkie Broers, bedrijfsleider van 3 Zussen.

Het nieuwe concept “Grand Café Bellevue” heeft zijn naam natuurlijk te danken aan het prachtige pand en zal einde voorjaar van 2021 haar deuren openen. 3 Zussen Tiel was onderdeel van Meyer Beheer. De andere 3 Zussen vestigingen blijven geopend. *

Voor meer informatie neem contact met ons op via 085 045 7700 of info@meyerbeheer.nl.

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur