Nieuws.jpg

Grand café Bellevue opent haar deuren op toplocatie aan de Waal

Na een flinke verbouwing is het op 1 juli eindelijk zo ver: Grand Café Bellevue opent haar deuren in Tiel, aan de oever van de prachtige rivier de Waal.

Vanaf donderdag 1 juli is Tiel een uitgaansgelegenheid rijker: het gloednieuwe Grand Café Bellevue opent haar deuren op de plek van het voormalige Grand Café 3 Zussen, aan de Ophemertsedijk.

“Het prachtig verbouwde Grand Café past goed bij het karakter van het monumentale pand en het terras biedt een geweldig uitzicht over de Waal”, vertelt bedrijfsleider Elkie Broers. “Grand Café Bellevue is een eigentijds grand café waar je de gehele dag terecht kan.”

Een speciaal designteam heeft een kleurrijk en warm interieur gecreëerd waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een sfeervol diner en vanaf het terras kijk je heerlijk uit naar alle boten die langsvaren over de Waal.

In het Grand Café vind je een gezellige bar in de volledige lengte van het café, een aparte wijn & cocktailbar en een barista-hoekje. Op de uitgebreide kaart, samengesteld door Chef Gert-Jan Kleyne, is er voor ieder wat wils.

Boven in het karakteristieke pand is een sfeervolle ruimte af te huren voor 200 personen, geschikt voor zakelijke evenementen, een verjaardag of een receptie. “De perfecte plek voor een feestje, want vanaf boven is het uitzicht over de Waal nóg mooier!” zegt Elkie.

Met Grand Café Bellevue wil het team vooral een fijne plek creëren voor iedereen uit Tiel en omstreken. Een plek waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. Want Bellevue heeft alles om naar uit te blijven kijken. Iedere keer opnieuw.

Meyer Horeca Groep

Horeca exploitatie

Meyer Horeca Groep
Horeca Exploitatie 

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

*
*
*