Nieuws.jpg

Horecavrouw Nanda Koomans gaat voor derde café in centrum Breda

BREDA – Op haar 25ste had de geboren Haarlemse Nanda Koomans al haar eerste horecazaak in Breda. Ze is nu al ruim tien jaar eigenaresse van ’t Hart van Breda en café Vulling op de Grote Markt. Daar komt nu café Gold bij. Na het vertrek van eigenaar Joost Dikmans zag Koomans nieuwe mogelijkheden: „De terrassen van ’t Hart van Breda en Gold grenzen aan elkaar.” Makkelijk voor de bedrijfsvoering. Bij een nieuwe eigenaresse hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Fernanda Borrels & Bites. Koomans: „We waren eigenlijk gewoon aan het brainstormen en toen kwam iemand met de naam Fernanda. Eerst dacht ik dat het misschien raar zou zijn omdat mijn eigen naam er in zit, maar ik vind het nu toch wel leuk. Je kan er veel kanten mee op.”

 

Het interieur krijgt een opfrisbeurt. „De bar blijft op dezelfde plek, maar de inrichting wordt vernieuwd.” Net als Gold gaat Fernanda zich vooral richten op borrels: „We zijn er voor mensen die het leuk vinden om te borrelen, maar die ook het verhaal achter een bepaald product waarderen.”

Koomans mikt met haar nieuwe zaak vooral op dertigplussers. Met haar cafés heeft Koomans nu zo’n vierhonderd terrasplaatsen op de Grote Markt. Of ze nog meer cafés wil openen in Breda? Lachend: „Drie is echt genoeg. Ik heb ook nog kinderen waar ik tijd voor vrij wil maken. Drie kinderen en drie cafés, dat lijkt mij een mooi balans.”

 

Bron; Stappen & Shoppen

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur