Nieuws.jpg

Laurens Meyer gearresteerd en naar ziekenhuis gebracht

Horeca ondernemer Laurens Meyer is zondagmiddag gearresteerd bij een demonstratie op het Malieveld in Den Haag. Na een korte periode in de cel, werd Meyer echter, wegens hartritmestoornissen, naar het ziekenhuis overgebracht.

Laurens Meyer was naar Den Haag gegaan om te demonstreren tegen het corona verbod op het Malieveld. De ondernemer zegt daar uiteindelijk helemaal de kans niet voor gekregen te hebben.

‘Ik ging even kijken uit nieuwsgierigheid’, aldus Meyer tegenover het Dagblad van het Noorden. ‘Maar ik heb het Malieveld niet eens gehaald.’ De ondernemer werd naar eigen zeggen opgepakt toen hij gesommeerd werd te vertrekken en naar het waarom daarvan vroeg.

Na twee uur in de cel, werd Meyer echter overgebracht naar het ziekenhuis, wegens hartritmestoornissen. ‘Ik zal me wel zó kwaad gemaakt hebben dat er iets geks met m’n hart gebeurde’, aldus Meyer.

‘Laurens Meyer gespot en gearresteerd’

Collega-ondernemer Khalid Oubaha zegt op Facebook zich ‘niet aan de indruk te kunnen onttrekken dat Meyer gespot en gearresteerd is.’

‘Het was echt heel vredelievend op het Malieveld toen wij er waren. Kinderen, hippies, hartjes uitdelen en tekenen, leuk! De burgemeester had toestemming gegeven tot 13.30 uur’, aldus Oubaha op Facebook. ‘Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Laurens gespot is en gearresteerd. De agent liep rechtstreeks op Laurens af en er was géén discussie meer mogelijk.’

Bron: Misset Horeca

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur