Nieuws.jpg

Moeke naar Nijmegen en Den Bosch

De horecaformule Moeke krijgt nieuwe vestigingen in Nijmegen en Den Bosch. In Nijmegen wordt Grand Café Liz aan de Lentse Plas verbouwd tot Moeke en in Den Bosch komt een Moeke in het pand waar voorheen restaurant Croy zat aan de Pettelaarse Schans.

De al eerder aangekondigde vestiging in Scheveningen opent komende lente. Moeke in Nijmegen wil al in maart haar deuren open zo staat te lezen op de vacature site van de eigenaar van Moeke, Meyer Beheer van Laurens Meijer. Vanaf 10 februari zal Liz gedurende een korte periode sluiten, om na een verbouwing medio maart verder te gaan als Moeke Nijmegen. Naast het grandcafé, kent de locatie ook een aparte zaal met een bar en een dakterras met uitzicht over het water. Tevens bevindt zich aan de zijkant van het pand een ijssalon met eigen terras.

MOEKE LOCATIES

Moeke Delft

Moeke Ginneken, Breda

Moeke Rhenen

Moeke Nijkerk

Moeke Enschede

Moeke Ede

Moeke Scheveningen

Moeke Den Bosch

Moeke Nijmegen

 

MOEKE DEN BOSCH

‘Moeke vestigt zich dit voorjaar in het gebouw de Pettelaar aan de Pettelaarseschans 1 in Den Bosch. Dit gebouw gelegen in een parkachtige omgeving aan de rand van Den Bosch doet al tientallen jaren dienst als restaurant. Het gaat om 650 vierkante meter.’ Dit laat horecamakelaar Ad Hoc weten als bemiddelaar bij de verhuur van het pand.

Jan Franken (oprichter van Please Payroll) startte op deze Bossche locatie in mei 2010 met restaurant Croy in het pand waar voorheen jarenlang sterrenrestaurant De Pettelaar was gevestigd. OVER

 

MOEKE

Moeke betekent ‘moeder’ in het Brabants. Op de kaart staan diverse gerechten voor lunch en diner en maar liefst zestig soorten bier, waaronder Moekes Blond, gebrouwen door Moekes eigen medewerkers in de Bax Brouwerij. Het grandcafé serveert smaakvolle, herkenbare gerechten.

Bron: Misset Horeca

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur