Nieuws.jpg

Start financieel en operationeel directeur Jeroen Verhoeven

Per 1 mei is Jeroen Verhoeven gestart als de nieuwe financieel en operationeel directeur.

Hiervoor heeft hij jarenlang in de wereld van de luchtvaart gewerkt, bijna 16 jaar voor Schiphol group in meerdere functies. Zo is hij begonnen bij Rotterdam The Hague airport als controller. Vervolgens heeft hij hier in de loop der tijd naast financiën de verantwoordelijkheid erbij gekregen voor de vastgoedontwikkelingen, personeelszaken en de horeca en retail. De laatste jaren was hij werkzaam als financieel directeur. Vervolgens heeft hij de afgelopen anderhalf jaar bij Schiphol in Amsterdam gewerkt als manager business control en was daarbij verantwoordelijk voor de financiën en business control van de twee grootste afdelingen van Schiphol: beveiliging en operations.

Daarvoor heeft hij bij meerdere accountantskantoren gewerkt en heeft jarenlang ook een eigen praktijk gehad. Zijn achtergrond qua opleiding is accountant en vervolgens een executive MBA in Amerika.

Na 16 jaar luchtvaart vond hij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging waarbij de wereld van de horeca hem erg aanspreekt. “Elke dag wordt hierin met veel inzet en ondernemingszin hard gewerkt om het gasten naar hun zin te maken en hier waardering voor terug te ontvangen in de vorm van een glimlach en een financiële beloning die het mogelijk moet maken het de volgende keer nog beter te kunnen doen. Klaar zijn we nooit!”

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur

Stuur ons een bericht

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...