Nieuws.jpg

Terras top 100 2016 nummer 52:

Moeke Rhenen

Hier voelen we ons direct thuis. Want nog voordat we daadwerkelijk hebben plaatsgenomen op het terras, zien we op een krijtbord bij de ingang staan: ‘Welkom, fijn dat je er bent.’ Leuk is dat.

Hier is duidelijk aandacht besteed aan het terras. De tafel zijn netjes opgedekt en schoon, overal liggen kussentjes op de stoelen en de parasols staan er keurig bij. We worden hartelijk én met een glimlach begroet, zodra we gaan zitten. Sneller dan verwacht staat de medewerker met de door ons bestelde cappuccino’s aan tafel. Correct en netjes worden deze met een dienblad geserveerd. De medewerkers zijn opgewekt en vriendelijk en de bediening is vlot. Mooi om te zien dat ze scherp zijn op de gasten.

Ook wanneer gasten er al even zitten, wordt geregeld gecheckt of alles nog in orde is. Heel prettig. ‘Er hangt een goede sfeer op dit terras’, noteert de rapporteur. ‘De medewerkers hebben oog voor wat de gasten willen. Tafels worden snel geholpen, en ook wanneer gasten vertrekken, wordt netjes gedag gezegd.’

Het vragen van de rekening gaat dit terrasbezoek ook snel. Direct wordt gevraagd of we contant wensen te betalen, of met de pin. Als we aangeven het laatste te willen, geeft de medewerkster aan dat ze dan direct de pinterminal meeneemt naar onze tafel. Altijd fijn dit soort alertheid. Complimenten! We verlaten dit terras met een goed gevoel en willen daarom graag nog een keer terugkomen.

Veerplein 1 Moekerhenen.nl

Eerste publicatie door Michael Simon op 4 jul 2016

Bron: Misset Horeca

Meyer beheer b.v.

Horeca exploitatie & vastgoed

Meyer Beheer B.V.
Horeca Exploitatie & Vastgoed

Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten-Leur